Het jaar 2000 werd op 6 Januari ingezet met “millenniumconcert”. Een concert dat heel veel volk lokte naar de hal van reizen “De Zwerver” mede dankzij het wederoptreden van ons trommelkorps . Deze zetten na een half jaar repeteren een puike prestatie neer waar trommelkorpsen van heden nog véél van kunnen leren.Het spreekwoord “jong geleerd is oud gedaan” kwam hier wel goed van pas. Er waren trommelaarsters bij van rond de 50 jaar ,maar die het nog schitterend deden.

Jaren 2000

Jaar 2000 - heden

Ook was er een gastoptreden van Carolien Quintens (latere zangeres van Vanda Vanda).

In 2001 en 2002 waren we nog te gast in de hal van de Zwerver, maar in 2003 was dan de nieuwe zaal ( De Vierseleer) klaar en ging daar ons eerste concert door op 3 en 4 januari 2003 (2 dagen omdat de capaciteit van de zaal veel minder was als bij de Zwerver).” Let men entertain you” was het thema van het concert met als gastoptreden Robert Houtmeyers , die onder muzikale begeleiding van de harmonie , een eigen tweetalige versie bracht van “Et maintenant” en” What now my love”. Deze was zo goed dat Helmut Lotti er 1 maand later zelf een tweetalige versie van uitbracht.

Jaren 2000

Jaar 2000 - heden

Doordat wij nu een volwaardige concertzaal hebben is het mogelijk om per jaar meerdere concerten te houden. Zo hebben we in 2003 een aperitiefconcert ( in samenwerking met de stedelijke muziekacademie) gehad en is er op 20 september een duoconcert insamenwerking met de harmonie van Kaggevinne.