Nog een belangrijke activiteit was de jaarlijkse processies. Op 1 augustus 1954 was de processie van Viversel volledig gewijd aan het 100-jarig bestaan van de sacramentskapel. Ook processies in naburige gehuchten, dorpen en steden konden beroep doen op onze fanfare. Zo ligt de processie van St.-Servais in Luik nog in het geheugen van vele muzikanten.

Bij elke fanfare hoort ook een vlag. De nieuwe vlag werd in 1957 in gebruik genomen. In het nieuwe vaandel werden de symbolen van de parochie opgenomen ,namelijk de sacramentskapel en de koolmijn. Op 25 augustus 1957 werd de nieuwe vlag ingewijd met een optocht door de parochie. Blijkbaar was dit een goede wijding , want die vlag hield het vol tot in 1999.

beginjaren6

Beginjaren vervolg