viverselharmonie@gmail.com

Over onze harmonie Koninklijke Harmonie E.V. Viversel ( Zolder )

Harmonie E.V. Viversel wordt gedirigeerd door Willem-Jan Hendrickx. De harmonie bestaat uit blaasinstrument en slagwerk :  zie hieronder een lijstje van instrumenten.

Onze harmonie heeft ook een jeugdorkest, gedirigeerd door Marlon Knuts. Het jeugdorkest bestaat uit een gevarieerde groep van meer dan 15 muzikanten.

Het Jeugdorkest repeteert in "ontmoetingscentrum De Vierseleer" in Viversel  : Iedere zondag van 9 uur - 10 uur, daarop volgend repeteert de grote harmonie op dezelfde locatie van 10 uur - 12 uur.

Harmonie E.V. Viversel, bij het afsluitend concert in de Oude Muze.Harmonie E.V. Viversel, bij het afsluitend concert in de Oude Muze.

Een instrument huren

Het is handig wanneer je over een eigen instrument beschikt. Indien dit niet het geval is, kunnen we je doorhelpen met een instrument uit onze eigen magazijn.
Voor een heel schappelijke huurovereenkomst stellen we een instument ter beschikking, op voorwaarde dat men actief lid is van de harmonie en dus meespeelt op de meeste repetities en concerten.
Hier over meer uitleg? Neem gerust contact op.

We zijn steeds op zoek naar volgende muzikanten

• Piccolo
  • Dwarsfluit
  • Hobo